GENEVA 2018 LIVE: BMW M2 Black Shadow Edition

8 Martie 2018, 23:33
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Bavarezii au prezentat la Geneva ediția specială a coupe-ului performant BMW M2 Black Shadow Edition. Ediția celebrează vânzările record a BMW M2, care s-au ales cu 12 mii proprietari noi la nivel mondial, coupe-ul de performanță devenind unul dintre cele mai solicitate modele cu sigla M anul trecut.
Ediția specială BMW M2 Black Shadow Edition va fi disponibilă din aprilie curent. Noua versiune va fi oferită doar pe piața europeană, iar toate modelele vor fi vopsite exclusiv în nuanța Sapphire Black. Pe lângă aceasta, ediția specială se bazează pe dotările de top BMW M2 cu mai multe opționale incluse, și se bucură de jante din aliaj de 19 inch, habitaclu cu inserții din fibră de carbon, țevi de eșapament cromate cu o nuanță întunecată și grilele radiatorului într-o nuanță neagră lucioasă. Sportivitatea modelului va fi accentuată de difuzorul din fibră de carbon, integrat în bara de protecție spate.
Sub capotă nu au parvenit schimbări. Exemplarele ediției speciale vor folosi motorul modelelor "standard" M2, care este un benzinar turboaspirat de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie și 370 CP și 465 Nm. La alegerea clienților motorul va fi cuplat fie la o cutie manuală cu 6 trepte, fie la una robotizată cu sistemul Drivelogic. BMW M2 poate accelera până la 100 km/h în 4.3 secunde cu cutia robotizată, și în 4.5 secunde cu cutia manuală.
0
2,263
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!