GENEVA 2018 LIVE: Bugatti prezintă ediția specială Chiron Sport

8 Martie 2018, 19:19
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
În cadrul Salonului Auto de la Geneva francezii de la Bugatti au prezentat noua ediție a hyper-car-ului Chiron, ce a primit denumirea Sport.
Inginerii au lăsat propulsorul monstruos W16 de 1,500 CP și 1,600 Nm neatins, însă Chiron în ediție specială este mai ușor decât hyper-car-ul "standard" cu 18 kg, grație schimbării unor elemente ale caroseriei cu unele noi, din fibră de carbon, precum, de exemplu... ștergătoarele de parbriz, care au adus o scădere a greutății cu 1.4 kg! Dar să nu vă așteptați că aceste modificări au îmbunătățit cifrele de accelerare a hyper-car-ului, sau viteza maximă. Nu! Acesta atinge viteza de 100 km/h în 2.4 secunde, iar viteza maximă se limitează la 420 km/h. Suficient, zicem noi :)
Chiar și așa, grație modificărilor Bugatti Chiron Sport a devenit mai rapid pe circuitul Nardo cu tocmai 5 secunde! Iar în cea mai mare parte acest rezultat este meritul pachetul Dynamic Handling Package, care include amortizoare adaptive mai rigide cu 10%, modificări a direcției și un diferențial resetat la posterior. Astfel, a avut de câștigat în primul rând manevrabilitatea.
Bugatti Chiron Sport este mai scump decât versiunile deja cunoscute cu tocmai 250 mii euro și are un preț de 2,65 milioane euro. Primii clienți se vor bucura de versiunea limitată până la finele acestui an, iar aceasta, cu siguranță, va fi foarte solicitată. În primul rând din motiv că este o ediție specială și exclusivistă. Dar și pentru că ulterior va putea fi vândută pentru un preț mai mare! :)
0
1,984
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!