GENEVA 2018 LIVE: Lamborghini Huracan Performante Spyder - supercar-ul de 220 mii euro

8 Martie 2018, 17:31
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
La un an după premiera Lamborghini Huracan Performante la evenimentul auto elvețian din 2017, italienii aduc la Salonul Auto de la Geneva versiunea decapotabilă a celui mai performant Huracan de serie – Performante Spyder.
Lamborghini Huracan Performante Spyder a primit acoperiș pliabil textil, care poate fi rabatat în 17 secunde, și poate fi acționat și din mers la viteze de până la 50 km/h. Din cauza fortificării adiționale a versiunii decapotabile, Spyder s-a adeverit a fi mai greu decât modelul prezentat anul trecut cu 125 kg, iar din acest motiv și mai lent cu 0,2 secunde.
Decapotabila este propulsată de aceeași unitate ca și originalul Huracan Performante – benzinarul aspirat natural V10 de 5.2 litri livrează 640 CP și 600 Nm, care se cuplează la o cutie robotizată, ce transmite cuplul pe ambele punți. Lamborghini Huracan Performante Spyder accelerează până la 100 km/h în 3.1 secunde, contra celor 2.9 în cazul versiunii coupe, iar viteza maximă este identică la ambele modele – 325 km/h.
Noul super-car poate fi achiziționat deja acum contra costului de circa 220 mii euro în Europa fără taxe. Primele exemplare vor fi livrate clienților în vara acestui an.
0
2,173
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!