GENEVA 2018 LIVE: Mercedes-AMG G 63 - monstrul de 2.5 tone, care accelerează până la 100 km/h în 4.5 secunde!

8 Martie 2018, 12:12
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Noua generație Mercedes-Benz G-Class a cunoscut un schimb de generații la începutul acestui an, iar germanii nu au așteptat prea mult ca să prezinte și versiunea de top al noului off-roader – Mercedes-AMG G 63, care este șii una dintre cele mai solicitate în gamă.
Comparativ cu generația precedentă, noul Mercedes-AMG G 63 cu noul propulsor biturbo V8 de 4.0 litri a primit un surplus de putere de 14 CP și 50 Nm și beneficiază acum de o putere maximă de 585 CP și 850 Nm. Viteza maximă este limitată electronic la 220 km/h și poate fi mărită până la 240 km/h cu pachetul AMG Driver’s Package oferit de producător.
Totodată noul G 63 este și prietenos cu mediul înconjurător și în timpul unui condus mai lejer poate deactiva 4 cilindri, indicând un consum de 13 litri de benzină în regim mixt. Cutia automată cu 9 trepte transmite cuplul pe ambele punți în proporție de 40:60 cu accent pe puntea spate. În final, grație tehnologiilor de top din dotarea celor de la Mercedes-AMG, monstrul de 2.5 tone atinge viteza de 100 km/h în doar 4.5 secunde fiind cel mai rapid Gelandewagen de serie produs vreodată, fiind mai rapid cu 0.9 secunde decât generația precedentă!
Designul exclusivist exterior este condimentat cu jante speciale din aliaj cu mărimi de până la 22 inch, iar la alegere sunt disponibile mai multe variante de tapiserie a habitaclului, cu inserții din fibră de carbon și scaune sport cu suport lateral bine pronunțat.
Primele exemplare Mercedes-AMG G 63 vor fi livrate clienților în vara acestui an.
0
2,837
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!