Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2018 LIVE: Noua generaţie Nissan Leaf şi-a făcut debutul european

7 Martie 2018 - 12:40
Ilie Toma
Nissan a dezvăluit primele imagini şi informaţii despre noua generaţie e electromobilului Leaf încă din toamna anului trecut, iar modelul era aşteptat să debuteze la salonul auto de la Frankfurt. Însă, alături de alţi opt producători, Nissan a decis atunci să nu mai participe la salonul din Frankfurt, aşa că noua generaţie a legendarului electromobil şi-a făcut apariţia la un salon auto european abia acum, la Geneva, în ciuda faptului că de mai bine de 2 luni se află deja în producţia de serie.
Zicem legendar pentru că lui Nissan Leaf i se poate atribui pe bună dreptate meritul de a fi un adevărat pionier în automobilele electrice de serie, produse la scară largă, într-o perioadă în care producătorii auto lansau electromobile mai mult de ochii presei şi ai lumii. Perseverând, Leaf a reuşit să cucerească publicul, să devină un simbol, dar şi să evolueze tehnic între timp.
Noua generaţie Leaf promite o autonomie de peste 375 km, fiind propulsată de un electromotor de 150 CP şi 320 Nm, alimentat de un set de baterii cu o capacitate de 40 kWh. La o staţie de încărcare rapidă, noul Leaf îşi poate încărca 80% din baterii în doar 40 de minute.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter