GENEVA 2018 LIVE: Porsche 911 RUF SCR, un 911 clasic mai tehnologizat decât ne-am putea imagina!
7 Martie 2018, 14:27
Eh, cărui pasionat de automobile nu-i fuge privirea după silueta clasică a unui Porsche 911! Şi parcă şi sunetul motorului răcit cu aer era mai dulce, şi parcă şi sportivitatea era mai rudimentară şi mai delicioasă!
Acum imaginaţi-vă că aţi putea avea silueta unui Porsche 911 clasic cu un substrat tehnic pur şi simplu demenţial de tehnologizat! Mai demenţial chiar decât a unui 911 actual, proaspăt ieşit de pe poarta uzinei-mamă!
Ei bine, cei de la RUF îşi ştiu bine meseria de a impresiona pe baza creaţiilor lor, toate derivate din ideile exemplarelor clasice ale lui Porsche 911, iar de această dată au adus la
salonul auto de la Geneva un superb 911 RUF SCR de un verde magnetizant. Dar aparenţele nu spun nici pe departe nimic din ceea ce ascunde această creaţie!
E creată pe baza unui şasiu monococ, realizat din fibră de carbon, structura fiind ranforsată de o cuşcă de protecţie. Sportiva cu aspect clasic e propulsată de un motor boxer de 6 cilindri, cu o cilindree de 4.0 litri, care e aspirat natural în spiritul tradiţiei
adevărate 911 şi dezvoltă, atenţie, 510 CP! Toţi caii aceştia sunt transmişi roţilor spate printr-o cutie manuală cu 6 trepte.

Iar acum încercaţi să vă împăcaţi şi cu asta: maşinuţa asta cu aspect de Porsche 911 clasic poate prinde o
viteză maximă de 320 km/h! Trei sute douăzeci la oră!

Totul se datorează performanţei motorului, suspensiei, dar şi greutăţii totale de doar 1,250 kg. Iar motorul aspirat natural vine cu o avertizare
de consum din start: va consuma peste 20 de litri la sută în oraş, şi cam 10 litri la sută la traseu, dacă va fi condus liniştit. Dar cine ar mai putea conduce liniştit o asemenea maşină? Cui îi mai pasă de consum aici?!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
0
2,610
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!