GENEVA 2018 LIVE: Premieră europeană - Jeep Wrangler, nou, dar fidel tradițiilor
8 Martie 2018, 12:41
Fără îndoială, Jeep Wrangler este un off-roader legendar, aproape sau chiar la fel de legendar precum Gelandewagen. Ca și germanii cu G-Class, Jeep Wrangler a pășit în noua generație după rețeta bine calculată, cu schimbări minime la design și un pas măreț cu substratul tehnic.

Noul Jeep Wrangler este construit conform tradițiilor pe cadru dur,
dar este mai ușor decât predecesorul grație folosirii pe scară largă a aluminiului în construcția caroseriei. Designul, aparent neschimbat, se bucură de o insuflare calculată a tehnologiilor noi, precum blocuri optice și lumini de zi de tip LED.
Fidel istoriei, Wrangler nu poate ignora cerințele actuale al atandardelor ecologice și este oferit cu o versiune hibridă, dar bucură și cu o unitate aspirată natural.
În dotările incipiente Jeep Wrangler este pus în mișcare de către un benzinar aspirat natural V6 de 3.6 litri, ce livrează 289 CP și 352 Nm.
A doua motorizare este cea hibridă, ce combină motorul electric cu un benzinar turboaspirat de 2.0 litri, puterea totală a acestei motorizări constituie 272 CP și 404 Nm. Mai târziu urmează lansarea versiunii turbodiesel cu un motor de 3.0 litri. Standard Wrangler este echipat cu sistem de tracțiune pe puntea față, cea integrală fiind oferită opțional.
Noul off-roader va putea fi comandat în una din cele 3 versiuni a caroseriei, standard cu 5 uși și acoperiș hardtop, una decapotabilă cu panouri de acoperiș dure detașabilă și o altă versiune decapotabilă cu
acoperiș pliabil textil.















Dotările sunt 4 la număr cu
destinații diferite – Sport,
Sport S, Sahara și Rubicon,
ultima fiind destinată în
exclusivitate aventurilor
în off-road.
PiataAuto.mdRedacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
0
2,270
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!