GENEVA 2018 LIVE: BMW Concept M8 Gran Coupe - viitoarea navă amiral BMW?

7 Martie 2018, 11:37
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
La Geneva a fost prezentat în premieră conceptul viitorului coupe cu 4 uși BMW Seria 8 Gran Coupe. Acest model se va situa în vârful gamei de modele din Seria 8 și va înlocui, totodată, Seria 6 Gran Coupe. Conceptul a fost prezentat în viitoarea variantă de top M8 cu un kit aerodinamic exterior extrem de agresiv, cu incizii de aer imense în bara de protecție față și difuzor la posterior, iar modelul de serie promite a fi aproape identic conceptului.
Bavarezii nu s-au grăbit să ofere informații despre substratul tehnic, însă cel mai probabil viitorul model cu numărul caroseriei G16 se va baza pe platforma modulară CLAR, ca și aproape întreaga gamă de modele bavareze. Seria 8 Gran Coupe va reprezenta apogeul mărcii germane, depășind chiar actuala navă amiral Seria 7 în exclusivitate și lux.
Nu se cunoaște când va fi prezentată varianta de serie a noului coupe cu 4 uși, deși aceasta s-ar putea întâmpla și până la finele acestui an, dat fiind faptul că vânzările noii nave amiral vor începe în prima jumătate al anului viitor.
0
2,995
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!