GENEVA 2018 LIVE: Skoda Fabia facelift - design maturizat, 3 cilindri și eliminarea motorizărilor diesel

7 Martie 2018, 08:41
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
La Geneva se prezintă versiunea actualizată a compactei Skoda Fabia. Modelul ceh a primit un design ușor revizuit, dar simțitor maturizat prin linii pătrățoase cu o grilă a radiatorului mai mare și blocuri optice față îngustate cu o "privire" mai agresivă. Farurile pot fi acum full-LED, opțional.
Motorizările au suferit modificări consistente. După modernizare Fabia a fost lipsită în totalitate de motorizări diesel, iar acestea nu sunt prevăzute nici pentru viitorul apropiat. De acum încolo, Fabia va avea sub capotă doar motoare pe benzină și doar cu 3 cilindri. Astfel, pentru versiunile incipiente este prevăzută unitatea aspirată natural 1.0 MPI, care livrează, în dependență de versiune, 60 sau 75 CP. Aceasta este urmată de unitatea turboaspirată cu aceeași capacitate cilindrică 1.0 TSI cu 95 sau 110 CP la activ. Toate motorizările se cuplează la o cutie manuală cu 6 trepte, iar pentru versiunea de top 1.0 TSI cu 110 CP este prevăzută, opțional, cutia robotizată DSG cu 7 rapoarte.
Pentru prima dată Fabia poate fi dotată cu sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe și sistem de atenționare a pericolului de accident în timpul mișcării în sens opus. La interior în versiunile de top își face loc noul ecran de dimensiuni mai mari ai sistemului multimedia Swing. Designul exterior poate fi îmbogățit acum cu jante din aliaj de 18 inch. Versiunile speciale Monte Carlo vor fi disponibile și după actualizare pentru ambele variante de caroserie. În vânzare Fabia facelift se va lansa la scurt timp după premieră, iar modernizarea nu va afecta prea mult prețurile.
0
2,304
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!