GENEVA 2018 LIVE: Suzuki Swift Sport este gata pentru luptă cu Ford Fiesta ST și Renault Clio RS!

8 Martie 2018, 14:52
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Unicul model la standul Suzuki la Salonul Auto de la Geneva din acest an a fost hatchback-ul compact în cea mai performantă versiune Swift Sport. Copacta niponă se pregătește de lansare pe piața europeană și este gata să înceapă bătălia cu Ford Fiesta ST și Renaul Clio RS. Primele exemplare vor fi livrate clienților europeni în luna aprilie al acestui an.
Producătorii auto specializați pe producția automobilelor în segmentul bugetar tot mai des obișnuiesc să lanseze versiuni sport a modelelor sale, însă rareori când aceste versiuni deferă de celelalte cu modificări majore a substratului tehnic, schimbările fiind limitate la kituri aerodinamice exterioare și accente sportive la interior. Nu și în cazul Suzuki Swift Sport.
Compacta niponă are o greutate proprie de doar 970 kg, iar grație propulsorului supraalimentat de 1.4 litri cu 140 CP și 230 Nm la activ aceasta este capabilă să uimească cu dinamica sa. Date oficiale producătorul, însă, nu a dezvăluit.
Suzuki Swift Sport are un exterior condimentat cu o grilă a radiatorului de culoare neagră și bare de protecție noi, agresive, cu incizii de aer mai mari și jante bicolore de 17 inch. Pe pragurile laterale își fac loc inserții de culoare neagră, și un difuzor integrat în bara de protecție spate, unde își fac apariția și două gur ale sistemului de eșapament. La interior se regăsește minimumul necesar pentru o versiune sport: accente de culoare roșie, volan sport turtit în partea de jos și scaune sport cu suport lateral profilat.
0
2,332
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!