GENEVA 2018 LIVE: Tata H5X, SUV-ul indian construit pe platforma lui Land Rover Discovery Sport

7 Martie 2018, 13:23
Redacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Mărcile Land Rover şi Jaguar se bucură de un succes răsunător de când se află în proprietatea celor de la Tata Motors, succes pe care aproape nimeni nu l-a anticipat în momentul achiziţiei. Acum, însă, a venit timpul şi celor de la Tata Motors să strângă roadele investiţiilor lor, mai ale în zone ale planetei unde numele Tata Motors are o greutate mult mai mare decât pentru europeni.
Astfel, cei de la Tata Motors au adus la salonul auto de la Geneva un SUV extrem de interesant, botezat Tata H5X. Pe lângă faptul că arată mult mai bine decât formele cu care ne-a obişnuit Tata Motors, noul SUV mai ascunde un deliciu tehnic: este construit pe platforma lui Land Rover Discovery Sport şi se mândreşte de-a binelea cu asta.
Fireşte, atunci când va ajunge în producţie noul SUV va avea o filosofie mai simplificată decât e modelului britanic şi va fi şi mai ieftin, dar, având ADN-ul Land Rover şi intrând într-un segment de mare potenţial, noul SUV Tata are toate şansele să scrie o istorie inedită de succes.
0
1,622
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!