GENEVA 2018 LIVE: electrocarul compact Renault Zoe debutează cu un nou motor electric

6 Martie 2018, 14:52
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Unul dintre cele mai solicitate vehicule electrice pe piața europeană Renault Zoe a primit un nou motor electric R110, menit să ofere compactei franceze mai multă agilitate grație puterii majorate.
Noul motor electric R110 vine să înlocuiască vechiul R90. Acesta păstrează dimensiunile și greutatea unității vechi, însă dezvoltă o putere de 109 CP și 225 Nm (motorul precedent livra 92 CP și, resptecitv, 220 Nm). Noul motor nu transformă compacta Zoe într-un sport-car, aceasta accelerează până la 100 km/h în 11.4 secunde, însă modificările asigură o dinamică mai bună la viteze între 80 și 120 km/h, extrem de necesară pentru depășiri în afara orașului. Bateria, care a cunoscut o modernizare în 2016, a rămas aceeași, de 41 kWh, iar conform standardului WLTP în varianta de top Zoe poate parcurge până la 300 km.
Odată cu modernizarea substratului tehnic, Zoe mai vine cu câteva îmbunătățiri vizuale și electronice. La exterior pentru varianta de top Intense este disponibilă nuanța Blueberry Purple, cu accente de aceeași culaore pe inserțiile de la interior. Sistemul multimedia R-Link a primit o actualizare, și dispune acum de conectivitate Android Auto.
Vânzările noii versiuni a compactei electrice încep în Franța imediat după premiera de la Salonul Auto de la Geneva.
0
1,559
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!