Germanii au prezentat versiunea actualizată a limuzinei Mercedes-Maybach S 650 Pullman

Ultima versiune actualizată S-Class este chiar cea de top – Mercedes-Maybach S 650 Pullman. Modelul de lux de 6.5 metri cu indexul de uzină VV222 a beneficiat de modificări exterioare aproape identice celor de pe Mercedes-Maybach S-Class, iar printre acestea se enumeră blocurile optice frontale și posterioare noi și calandrul revizuit cu grile verticale, inspirat de la conceptul Vision Mercedes-Maybach 6. Una din modificările importante, care ține să distanțeze și mai mult la exterior modelele Maybach de cele "standard" ale S-Class-ului, a venit și pe Pullman – caroserie bicoloră.
La interior au parvenit mai puține schimbări, iar cele vizibile cu ochiul liber sunt minime. Printre modificările la substratul tehnic interior este sistemul audio "bi-zonal", ce permite difuzarea a două înregistrări audio diferite pentru pasagerii din față și cei din spate. Pe ecranele pasagerilor din spate de acum pot fi afișate imaginile preluate de camerele video frontale.
Unitatea turboaspirată V12 de 6.0 litri de sub capotă a primit modificări majore și livrează acum 630 CP și 1,000 Nm cuplu maxim, contra indicatoarelor precedente de 530 CP și 830 Nm. Însă o creștere atât de semnificativă a puterii nu a adus îmbunătățiri la dinamica limuzinei – Pullman accelerează până la 100 km/h în 6.5 secunde, precum și anterior, rezultat deloc rău pentru o limuzină de lux imensă, de altfel.
Comenzile pentru modelul de top pot fi plasate începând cu ziua de ieri, iar comenzile pentru varianta blindată Pullman vor fi deschise un pic mai târziu.
0
1,237
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!