Hyundai Tucson vine la New-York cu un facelift echilibrat

La Salonul Auto de la New-York a debutat în premieră varianta restilizată a SUV-ului bestseller în țara noastră Hyundai Tucson. Sud-coreenii au mers pe calea unui facelift echilibrat, care aduce schimbări, nici prea modeste, dar nici exagerate, schimbări reușite, zicem noi.
La exterior Tucson este familiar cu modelul pre-facelift, însă are un aspect împrospătat. La partea frontală își fac loc un calandru nou și blocuri optice de o altă formă cu design nou al luminilor de zi LED. Bara de protecție față este și ea una nouă, cu alte blocuri al farurilor anti-ceață. Blocurile optice posterioare au fost regândite, primind o formă mai ondulată și un design retușat, mai complicat, al luminilor LED la interior.
La habitaclu au parvenit mai puține schimbări, iar cea mai evidentă este noul ecran al sistemului multimedia, care nu mai este integrat în consolă, ci este realizat în forma unei tablete. Pentru dotările de top va fi disponibilă frâna electronică de parcare, iar pentru pasagerii din spate o priză USB.
Printre sistemele de siguranță activă, dotările Tucson au fost suplinite cu sistemul de monitorizare a benzii de circulație și poate circula de sine stătător în ambuteiaj. Sub capotă nu au intervenit schimbări majore, Tucson va fi echipat cu motoare aspirate natural pe benzină de 2.0 litri (155 sau 164 CP) și 2.4 litri (181 CP) și cu unitățile turbodiesel 1.7d GRDI (115 CP) și 2.0d GRDI (186 CP), pe când motorul turboaspirat 1.6 T-GDI a fost pensionat împreună cu cutia robotizată la care se cupla. După facelift Tucson va putea fi echipat doar cu cutia manuală cu 6 trepte, sau cu una automată cu 6 trepte.
Vânzările noului Hyundai Tucson facelift vor începe în SUA în toamna acestui an, iar presa rusească declară că în Federația Rusă producția va începe în luna august al acestui an, iar asta înseamnă că în țara noastră Tucson facelift va ajunge până la finele acestui an!
0
2,375
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!