KIA a dezvăluit designul viitoarei nave amiral Quoris

Compania sud-coreeană a publicat primele schițe cu viitoarea generație a navei amiral KIA Quoris, cunoscută în țara de baștină cu denumirea K900.
Noul sedan a fost proiectat după concepția Gravity of Prestige, elaborate cu efortul comun al designerilor companiei din Coreea de Sud și SUA. Printre elementele noului limbaj stilistic se enumeră noul calandru cu 176 celule cristalice. La posterior își vor face apariția guri imense a sistemului de emisie integrate în bara de protecție spate. Nu vor lipsi nici blocurile optice full-LED cu design simplificat, care totodată crează mașinii o aparență monumentală și exclusivistă.
Sub capota mașinii își va face loc benzinarul biturbo V6 de 3.3 litri, preluat de la noul KIA Stinger, care, cuplat la o cutie automată va transmite cuplul pe ambele punți. În cazul Stinger acest motor dezvoltă 370 CP și 510 Nm.
Startul vânzărilor noului K900 este planificat în Coreea de Sud în cea de-a doua jumătate al acestui an, ceea ce înseamnă că modelul de serie va fi prezentat în cel mai apropiat timp. Pe alte piețe modelul va fi lansat mai târziu, cel mai probabil la începutul anului viitor.
0
1,881
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!