Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

KIA a prezentat interiorul viitoarei nave amiral Quoris

16 Martie 2018 - 14:07
Denis Godorozea
Cu o săptămână mai devreme compania sud-coreeană prezenta primele schițe oficiale a viitoarei nave amiral KIA K900, cunoscută în țara noastră cu denumirea Quoris, iar acum a fost făcut public interiorul noului sedan.
Compania declară că noul model va avea un interior tapisat cu materiale de o calitate simțitor mai bună, decât generația precedentă. Acesta va fi dominat de piele naturală fină și inserții din lemn, iar butoanele și alte suprafețe vor fi acoperite cu metal. Nu va lipsi nici planșa de bord digitală, iar consola centrală va fi dominată de ecranul sistemului multimedia în forma unei tablete, conform tendințelor stilistice actuale a majorității modelelor sud-coreene. Totodată, inspirat din exemplul navelor amiral al triadei germane interiorul este elaborat într-un stil minimalist, cu un număr limitat de butoane de necesitate primară. Sistemul multimedia va fi accesat prin intermediul unor organe de control cu o rotilă, aparent cu suprafață tactilă, pe tunelul central. Confortul vizual va fi asigurat de lumina ambientală cu 64 nuanțe la alegere, iar curios este sistemul de iluminare intelectuală, care va reacționa la mișcările pasagerilor la bord, iluminând excesiv zona pe care tinde să o acceseze unul dintre pasageri.
Producția noii nave amiral KIA va avea loc la uzina companiei din Coreea de Sud, iar pe unele piețe noul model va fi disponibil în a doua jumătate al acestui an, însă producătorul nu a specificat care vor fi acestea.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter