Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

LIVE, din Geneva: PiataAuto.md merge la salonul auto de la Geneva şi va transmite interactiv toate premierele lumii auto!

5 Martie 2018 - 12:43
Ilie Toma
Salonul auto de la Geneva este pe cale să înceapă, iar PiataAuto.md este pregătită să vă delecteze cu o mediatizare mai interactivă ca niciodată!
Din anul 2010 încoace, redacţia PiataAuto.md a fost consecventă în a merge la Salonul Auto de la Geneva şi a vă transmite direct din capitala lumii auto a acestor zile pulsul celor mai captivante premiere automobilistice, iar în acest an vom continua tradiţia adăugând şi mai multă interactivitate!

În ultimii ani, cititorii PiataAuto.md au avut parte de zeci de relatări blitz în zilele salonului de la Geneva, scurte şi la obiect, însoţite de imagini de calitate, iar interesul Dvs. tot mai mare pentru aceste relatări expres ne-a confirmat că suntem pe calea cea dreaptă. Totuşi, în acest an, pe lângă relatările expres, vom produce şi mai multe relatări VIDEO cu cele mai captivante stand-uri! Mai mult ca atât, vom interveni şi cu intervenţii LIVE video pe pagina de Facebook PiataAuto.md, făcându-vă, astfel, să vă simţiţi şi mai aproape de pulsul lumii auto de la Geneva!
Întreaga redacţie PiataAuto.md, atât cei care se vor afla la Geneva, cât şi cei care vor munci din sediul redacţiei din Chişinău, va fi implicată în aceste zile într-o mediatizare cât mai captivantă şi interesantă pentru vizitatorii noştri. Din echipa noastră, ce se deplasează în acest an la Geneva, face parte şi fotograful şi videograful Alex Berdicevschi, cel pe care îl ştiţi deja dintr-o mulţime de expediţii de-ale noastre şi care va asigura o interactivitate şi o calitate şi mai mare a conţinutului transmis din Geneva!
Astfel, avem onoarea să vă îndemnăm să ne fiţi alături în permanenţă în următoarele zile, pentru că vor urma ştiri şi relatări în regim non-stop, 24 de ore din 24! Astăzi la Geneva se anunţă câştigătorului premiumului Automobilul Anului, iar de mâine dimineaţă se dă startul oficial al Salonului Auto de la Geneva!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter