Lamborghini Aventador S primește 740 CP de la atelierul de tuning Novitec

Atelierul german Novitec a prezentat noul pachet de tuning pentru Lamborghini Aventador, care include modificări la propulsor, un nou kit aerodinamic exterior și modificări a suspensiei și sistemului de eșapament.

Germanii au depus un efort enorm pentru a oferi un pachet de tuning cu adevărat excepțional, iar drept rezultat au reușit să împrospăteze designul exterior al super-car-ului aflat în producție de mai mulți ani, dar și să ofere un surplus de putere benzinarului aspirat natural V12.
Lamborghini Aventador S trecut prin mâinile tunerilor Novitec va obține un kit aerodinamic exterior modificat, care include bare de protecție noi, incizii de aer mai mari pe "capacul portbagajului" și un alt spoiler. Elementele exterioare adiționale pot fi vopsite în culoarea caroserie sau într-o oarecare altă culoare la solicitarea clientului. Designul exterior se face condimentat de jantele din aliaj Vossen de 20 și 21 inch.
Cu noul pachet de tuning cei de la Novitec au desic să nu doteze benzinarul aspirat natural cu compresoare, iar modificările sistemului de admisie și eșapament au oferit o creștere a puterii de 23 CP și 42 Nm, până la 740 CP și 732 Nm. Pentru a atinge rezultate mai bune în accelerare tunerii oferă opțional tobă de eșapament realizată din inconel (aliaj pe bază de nichel) care reduce greutatea proprie a sport-car-ului cu 21 kg! Ca rezultat, Aventador S devine mai rapid în accelerarea până la 100 km/h cu 0.1 secunde și execută acest exercițiu în 2.8 secunde. Viteza maximă rămâne neschimbată – 350 km/h.
0
2,220
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!