McLaren lansează ediția limitată 570GT MSO Black Collection

Compania britanică lansează o serie limitată exclusivistă a super-car-ului 570GT care a primit denumirea MSO Black Collection, dezvoltată de diviziunea McLaren Special Operations (MSO). În total vor fi produse 100 exemplare a ediției limitate, toate fiind asamblate manual, iar "cartea de vizită" a modelului este culoarea neagră a caroseriei MSO Bespoke Carbon Black.

Afară de noua nuanță exclusivă a caroseriei, în care au fost vopsite absolut toate elementele exterioare, McLaren 570GT MSO Black Collection a primit jante speciale din aliaj de culoare neagră lucioasă.
Interiorul la fel este dominat de elemente de culoare neagră. Aici își face loc tapiseria din piele Jet Black și inserții acoperite cu Alcantara de culoare Carbon Black. Pe consola centrală își face apariția inscripția ce vine să accentueze apartenența modelului la ediția limitată. Acoperișul panoramic este prevăzut în mod standard pentru noua versiune, iar contra costului de 4,750 lire britanicii pot dota super-car-ul cu sticlă cu 5 niveluri de umbrire electronică.
Motorul biturbo V8 de 3.8 litri nu a suferit schimbări și oferă aceeași putere de 570 CP și 600 Nm. În schimb, 570GT MSO Black Collection a primit o suspensie regândită mai rigidă și direcție resetată. Ediția specială se bucură de pachetul Sport Pack inclus și sistemul de eșapament MSO Defined Titanium SuperSports cu teți de evacuare de culoare neagră Nano Black. Grație acestui sistem de eșapament super-car-ul devine cu 5 kg mai ușor și cu 5 dB mai sonor.
Afară de aceasta, MSO Black Collection vine cu pachetul GT Upgrade inclus standard, care prevede reglaj electronic a suspensiei, cameră de luat vederi pentru mersul înapoi și sistem audio Bowers & Wilkins cu 12 difuzoare.
Clienții se vor bucura de primele exemplare livrate a McLaren 570GT MSO Black Collection în vara acestui an. Prețul pentru fiecare model al ediției limitate începe de la aproape 180 mii lire sterline în Marea Britanie.
0
1,887
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!