Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Monovolumurile Citroen C4 se pregătesc de actualizare și nu vor mai purta numele Picasso

1 Martie 2018 - 12:09
Denis Godorozea
Francezii de la Citroen au modernizat monovolumurile C4, oferindu-le cutii automate noi, și alte denumiri. Astfel, versiunile actualizate vor fi lipsite de numele celebrului artist plastic spaniol Pablo Picasso, primind denumirea C4 SpaceTourer și, respectiv, Grand C4 SpaceTourer.
Compania explică această schimbare prin dorința de a unifica denumirile din gama sa, sufixul SpaceTourer fiind atribuit tuturor monovolumurilor Citroen deja existente, și celor lansate în viitor. Primul model cu această denumire a fost vanul Citroen SpaceTourer, ce concurează cu modele precum Mercedes-Benz Vito și Volkswagen Transporter/Multivan.
Principala modernizare tehnică, însă, vine cu substituirea cutiei automate Aisin cu 6 trepte cu una nouă cu 8 trepte de la același producător.

Pentru prima dată Citroen a lansat un monovolum cu numele Picasso în 1999. Acesta a fost modelul Xsara Picasso, care s-a menținut pe banda rulantă până în 2012. Seria monovolumurilor C4 a fost lansată în 2006, după care și un model mai compact C3 Picasso, care a fost substituit, ulterior, cu noul crossover compact C3 Aircross.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter