Noua generație Toyota RAV4 va fi prezentată peste două săptămâni!

Viitoarea generație Toyota RAV4 va fi prezentată foarte curând, iar cu acest prilej niponii au publicat prima imagine de teasing care, deși nu dezvăluie designul SUV-ului, oferă, totuși, careva informații despre viitoare premieră.

Așadar, se pare că noul RAV4 va căpăta o siluetă mai monumentală și greoaie și nu este exclus că acesta va crește în dimensiuni, conform tendințelor actuale din industria auto. La baza noii generații, cel mai probabil va sta platforma TNGA, pe care se bazează majoritatea celor mai noi modele nipone, precum și modele sub sigla Lexus.
Dacă despre versiunile hibride și cele pe benzină putem fi siguri, atunci în cazul versiunilor cu motoare diesel lucrurile nu sunt atât de clare. Dat fiind faptul că actualul RAV4 a reușit să câștige o mare parte din cienții care optau anterior pentru motorizări diesel, noul SUV ar putea fi lipsit de versiuni pe motorină, precum și noul Toyota Auris, prezentat de curând la Geneva.

Premiera noului SUV va avea loc la evenimentul auto de la New-York la 28 martie curent. SUA este și cea mai mare piață pentru RAV4, unde acesta a cunoscut o creștere a vânzărilor de 15.7% în 2017, fiind comercializate peste 400 mii unități RAV4, record absolut la nivel mondial pentru modelul nipon.
0
1,805
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!