Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Volkswagen Touareg va parcurge 16 mii km prin 11 țări ale lumii până la locul premierei (Video)

Noua generație Volkswagen Touareg a pornit în drum spre locul de prezentare la Salonul Auto de la Beijing. Noul SUV a pornit de la uzina Volkswagen din Bratislava și va parcurge 16 mii km prin 11 țări ale lumii până la destinație, printre care Letonia, Polonia, Rusia, Kazahstan, Mongolia și China.
Noul Volkswagen Touareg are la bază platforma MLB Evo, pe care sunt construite și noile Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus și Porsche Panamera. De la acestea Touareg va primi mai multe tehnologii, printre care suspensia reglabilă. De asemenea SUV-ul de top al germanilor va uimi cu nivelul de echipare și va putea fi dotat opțional cu sistem de viziune de noapte. Tot aici va debuta noua arhitectură digitală a interiorului Innovision Cockpit cu un ecran de 12 inch al planșei de bord digitale și un alt ecran de 15 inch al sistemului multimedia, întors spre șofer.
Premiera mondială al noului Volkswagen Touareg va avea loc la Salonul Auto de la Beijing la 23 martie curent. Startul vânzărilor va fi dat mai târziu în acest an.
0
621
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!