Noul Volkswagen Touareg va uimi cu nivelul de echipare

Premiera mondială a noului Volkswagen Touareg va avea loc la Salonul Auto de la Beijing până la finele acestei luni, iar pentru a ne ține în suspans până la prezentare producătorul a publicat în spațiul web două poze cu interiorul noului model, dezvăluind și o porție de informație despre substratul tehnic.
Așadar, interiorul noului Volkswagen Touareg va fi apropiat la maxim de segmentul premium, acesta va fi dominat de materiale precum pielea, lemnul natural și aluminiu. Confort și plăcere vizuală va crea lumina ambientală de mai multe nuanțe pe consolă și portiere. La o primă vedere, privit în profil, habitaclul noului Touareg pare a fi o evoluție discretă a interioarelor noilor Passat și Arteon, însă noul SUV vine să facă revoluție în gama germanilor. Odată cu Volkswagen Touareg va debuta noul cockpit digital, numit Innovision Cockpit, care este prezentat de un ecran de 12 inch al planșei de bord digitale unit cu ecranul sistemului multimedia de 15 inch, întosr spre șofer. Majoritatea sistemelor și ocnenzilor automobilului vor fi incluse în sistemul multimedia cu ecran tactil, însă inginerii germani subliniază că minimumul necesar de comenzi cu butoane și rotile va fi prezent pe noul SUV.
Noul Wolkswagen Touareg are la bază platforma MLB Evo, pe care o împarte cu cele mai recente SUV-uri Audi, Bentley, Lamborghini și Porsche, iar de la acestea Touareg va primi șasiul complet reglabil, și stabilizatoare active. Opțional va fi disponibilă suspensia pneumatică, iar în premieră pentru întreaga gamă Volkswagen, Touareg va putea fi echipat cu sistem de viziune de noapte.
Startul vânzărilor este preconizat pentru sfârșitul verii acestui an. Noul Volkswagen Touareg va avea sub capotă motoarele deja cunoscute după alte modele din gamă, cât și propulsoare absolut noi. În special, se așteaptă un noum motor VR și cel puțin o versiune hibridă.
0
2,543
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!