Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Paramount Network pregătește un film documentar despre Paul Walker

5 Martie 2018 - 10:48
Denis Godorozea
În presa occidentală au apărut informații, potrivit cărora Paramount Network lucrează la un film documentar despre regretatul actor Paul Walker, starul seriei de filme The Fast and the Furious.

Potrivit informațiilor obținute, filmul a primit denumirea "I Am Paul Walker" și va viza întreaga viață a celebrului actor, inclusiv viața din afara actoriei și succesele în caritate și ocrotirea mediului înconjurător. Deocamdată nu sunt informații nici oficiale, nici neoficiale, despre actorii implicați în crearea documentarului, însă se anunță că filmul va fi produs de Derik Murray, iar postul de regizor va fi ocupat de Adrian Buitenhuis, care a regizat și pelicula documentară dedicată actorului Heath Ledger.
Paul Walker a cunoscut o creștere a popularității în cariera sa de actor cu pelicula The Fast and the Furious, unde a jucat rolul ofițerului de poliție sub acoperire Brian O’Conner. Celebrul actor s-a stins din viață la vârsta de 40 ani la data de 30 noiembrie 2013 într-un accident tragic în Los-Angeles. Paul Walker se afla pe scaunul pasagerului într-un Porsche Carrera GT, condus de prietenul său Roger Rodas.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter