Posaidon stoarce 558 CP și 660 Nm din Mercedes-AMG A 45!

Atelierul german de tuning Posaidon a creat o bestie compactă din compacta de serie Mercedes-AMG A 45. Cel mi compact model din gama Mercedes-AMG a cunoscut o creștere spectaculoasă a puterii, fiind modificat propulsorul și cutia de viteze.
Motorul turboaspirat de 2.0 litri livrează pentru Mercedes-AMG A 45 din uzină 381 CP și 475 Nm. Tunerii germani au dotat cu un nou compresor, un intercooler de dimensiuni mai mari, bujii sport și noi sisteme de admisie și evacuare. Rezultatul este spectaculos – compacta modificată dezvoltă acum 558 CP și 660 Nm. Tunerii nu au dezvăluit performanțele, de care este capabil A-Class-ul modificat, însă anterior aceștia au prezentat un alt A 45 modificat, ce livra 500 CP. Acel model accelera până la 100 km/h în 3.5 secunde, iar viteza maximă era limitată la 315 km/h, pe când modelul standard execută același exercițiu în 4.2 secunde, având o viteză maximă de 250 km/h. Noul model ar putea fi și mai dinamic.
Afară de modificările substratului tehnic, cei de la Posaidon au dotat compacta cu un kit aerodinamic mai agresiv, ce include o bară de protecție față cu incizii imense de aer cu accente de culaore neagră și un difuzor integrat în bara de protecție spate, la fel cu accente de culoare neagră, cât și inscripții “POSAIDON” pe caroserie.
0
3,076
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!