Revoluția continuă: Lexus UX va fi oferit în SUA pe bază de abonament!

Premiera americană a celui mai compact crossover din gama niponilor – Lexus UX – va avea loc curând la Salonul Auto de la New-York. Modelul destinat pieței nord-americane nu va suferi prea mari schimbări, fiind nițel adaptat specificului legislativ local, iar principala noutate este că acest model va fi oferit în SUA și pe bază de abonament, precum și Volvo cu crossover-ul XC40!
Procedura propusă de Volvo și preluată acum de Lexus exclude necesitatea de a achiziționa un automobil, fie pentru bani gheață fie solicitând finanțare de leasing, ci prevede o plată lunară fixă de abonament, costurile de întreținere și asigurare fiind incluse în această plată lunară. Sistemul va fi introdus pe piața nord-americană îndată ce primele exemplare Lexus UX vor ajunge la dealeri în luna decembrie al acestui an. Evident, doritorii de a intra în posesia deplină a noului model o vor putea face achiziționând un exemplar achitând prețul integral sau solicitând un credit. Deocamdată niponii nu au anunțat, dacă vor lansa un asemenea serviciu pentru UX și pe Bătrânul Continent.
Amintim, că UX este cel mai compact crossover din gama Lexus și vine să concureze direct cu modele precum Audi Q1, BMW X1, Infiniti QX30 și mai puțin cu Mercedes-Benz GLA și Range Rover Evoque. În SUA modelul va fi oferit inițial în două variante de motorizări, identice celor lansate în Europa, cea incipientă UX 200 cu noul benzinar Dynamic Force, aspirat natural, de 2.0 litri, cu 170 CP la activ, și în varianta hibridă UX 250h, cu același motor sub capotă și două motoare electrice, cu o putere totală de 178 CP.
0
2,186
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!