Rolls-Royce Wraith Luminary - cel mai exclusivist coupe britanic

Rolls-Royce anunță lansarea ediției speciale Wraith Luminary, care va enumera doar 55 exemplare și este unul dintre cele mai exclusiviste coupe-uri Rolls-Royce create vreodată. Interiorul coupe-ului ediției speciale este burdușit de materiale și tehnologii ne mai folosite până acum în industria auto.
Iluminarea de pe plafon, ce imită și la celelalte modele cerul înstelat a fost completată cu 1,340 luminițe care vin să mimeze mișcarea meteoriților și ploi de stele. Pe panourile portierelor își fac apariția inserții din stejar și porțelan iluminat cu 176 lumini LED ce crează un ormament extravagant.
Pentru a evidenția statutul celui de la volan, care într-un Wraith de cele mai multe ori este proprietarul automobilului exclusivist, producătorul setează plafonul coupe-ului într-un așa mod, ca ploaia de stele să fie mai abundentă deasupra capului șoferului. Scaunele față contrastează cu culoarea portocalie pe fundalul celor două locuri din spate, tapisate cu piele fără nuanță.
Printre cel mai exclusivist material la bord, ne mai folosit până acum nici de Rolls-Royce este pânza realiată din fire de oțel cu un diametru de 0,08-0,19 mm, producția căreia durează 3 zile. "Pânza" ornamentează tunelul central și cotierele de pe portiere.
La exterior coupe-ul exclusiv este vopsit în nuanța Sunburst Grey, care reflectă o nuanță surie pe timpul nopții, iar supus razelor solare reflectă o nuanță brună deschisă.
0
3,228
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!