Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Rolls-Royce va produce o serie specială din 35 limuzine Ghost, dedicată legendarului Silver Ghost de acum 111 ani

Britanicii au anunțat producția unei serii speciale formate din 35 limuzine Ghost, care vine să omagieze legendarul Silver Ghost din 1907. Modelul de acum 111 ani a devenit faimos, când Charles Rolls și Claude Johnson au reușit să parcurgă cu un exemplar mai bine de 23 mii km fără intervenții tehnice!
Toate cele 35 exemplare ale versiunii speciale se vor evidenția cu statueta Spirit of Ecstasy prelucrată din argint. Toate modelele vor fi vopsite manual, timp de 8 ore, în nuanța Cassiopeia Silver cu argint, ce va simboliza culoarea mașinii de acum 111 ani.
Tapițeria din piele de la interior va fi de nuanță Forest Green, în conformitate cu tapițeria modelului istoric original. Panourile interioare a portierelor vor fi ornamentate cu piele și inserții din argint, pentru prima dată în istoria mărcii britanice. Argintul nu va lipsi nici pe bordul ornamentat cu inserții din lemn de cea mai înaltă calitate. Exclusivitate va adăuga ceasul analogic executat în forma unui lingou de argint, iar printre echipamentele standard se enumeră și un set de pic-nic.
Originalul Rolls-Royce Silver Ghost a fost produs pe șasiul 40/50 hp în caroserie tourer, de producție Baker & Co. la comanda directorului executiv al mărcii din acei ani Claude Johnson. În 1908 exemplarul legendar a fost vândut unui colecționar privat, pentru ca în 1948 să fie cumpărat înapoi. Cel mai curios este faptul, că în prezent acest Rolls-Royce Silver Ghost se află în posesia Bentley!
0
429
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!