Verde şi iute: noul Audi RS 5 Sportback

Audi vine cu o lansare foarte picantă la salonul auto de la New York, aducându-le nord-americanilor primul Audi RS5 Sportback lansat vreodată. Astfel, inscripţia RS5 va ajunge şi pe versiunea Sportback din familia A5 a celor la Audi, însă deocamdată vorbim de un model destinat pieţei Canadei şi a SUA.
Designul exterior este pe cât de atletic şi sportiv pe cât se putea, mustind performanţa de care e capabil modelul. Culoarea verde Sonoma Metallic întregeşte această prezenţă sportivă, fiind o nuanţă disponibilă doar pentru noul model.
Sub capota lui RS5 Sportback e ascuns un motor V6 twin turbo de 2.9 litri, capabil să dezvolte 450 CP şi 600 Nm, cuplul maxim fiind oferit într-un interval de la 1,900 la 5,000 rpm. Puterea motorului este transferată tuturor celor patru roţi printr-un sistem de tracţiune integrală permanentă quattro, care dă preferinţă implicită punţii spate, cu un raport de 60 la 40.

Noul bolid prinde prima sută în 4 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 280 km/h.
În acelaşi timp, noul Audi RS5 Sportback nu uită să ne atragă atenţia şi la avantajele practice, pe care le aduce odată cu caroseria sportback, precum volumul de 480 litri al portbagajului, care poate fi mărit până la 1,300 litri prin rabatarea banchetei spate. Îşi va lua cineva un asemenea bolid gândindu-se la portbagaj, oare?
0
6,192
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!