Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Atelierul ABT Sportsline prezintă primul pachet de tuning pentru Volkswagen T-Roc

Cei de la ABT Sportsline au prezentat primul pachet de modificări pentru noul crossover compact Volkswagen T-Roc. Setul de modificări oferit de tunerii germani nu prevede modificări vizuale la exterior sau interior, dar vine să stoarcă din unitatea de top pe benzină puterea maximă.
Astfel, pentru a oferi crossover-ului compact un surplus de putere de 38 CP și 40 Nm cei de la ABT Sportsline au dotat motorul turboaspirat de 2.0 litri cu o nouă unitate de control ABT Engine Control. Ca rezultat, Volkswagen T-Roc trecut prin mâinile specialiștilor germani dezvoltă o putere de 228 Cp și 360 Nm. Totodată, cei de la ABT nu s-au grăbit să dezvăluie cum au influențat modificările asupra timpului de accelerare și vitezei maxime.
Pentru clienții mai pretențioși ABT Sportsline oferă un set de arcuri noi mai rigide, care micșorează garda la sol cu 40 mm, iar designul exterior poate fi, totuși, condimentat cu jante din aliaj de 18, 19 sau 20 inch marcă ABT.
Versiunea de top standard Volkswagen T-Roc este echipată cu unitatea turboaspirată de 2.0 litri cu 190 CP și 320 Nm. Motorul se cuplează la cutia robotizată DSG cu 6 trepte și dublu ambreiaj, care transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului 4MOTION. Crossover-ul standard este capabil să accelereze până la 100 km/h în 7.3 secunde, iar viteza maximă constituie 228 km/h.
0
477
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!