BMW exagerează cu prețul abonamentului lunar pentru modelele sale în SUA?

În acest an BMW Financial Services a lansat oficial comercializarea modelelor germane pe bază de abonament și se pare că a exagerat cu prețul. Să vedem, deci, cât de motivat este prețul perceput de serviciul germanilor!
Proiectul Acces by BMW a fost lansat în regim de testare în orașul Nashville din statul Tennessee în două variante la preț diferit. Abonamentul entry-level a primit denumirea Legend și are un preț de 2,000 dolari lunar. Cu acesta clienții pot opta pentru unul din modelele germane: Seria 4 Coupe și versiunea decapotabilă a acesteia, Seria 5, SUV-ul X5 dar și coupe-ul de performanță M2. Pe lângă acesta este disponibil pachetul BMW M contra costului de 3,700 dolari lunar, cu care clienții vor alege dintre versiunea decapotabilă M4, M5, M6, X5 M și X6 M! Exagerat, nu? Ei bine, lucrurile par a fi cu totul altfel, dacă e să studiem cu atenție ce includ pachetele pe lângă automobilele propriu-zise.
Astfel, unul dintre beneficiile principale a seviciului lansat în SUA este posibilitatea schimbării automobilului închiriat prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil, iar asta fără costuri adiționale! De exemplu, cu pachetul Legend în prima jumătate a zilei clienții se pot deplasa la o întâlnire de afacere cu un Seria 5, iar seara să plece acasă cu un Seria 4 decapotabil. După comandă automobilele vor fi schimbate de un manager abilitat, fără a fi nevoie de acțiuni suplimentare din partea clientului. Mai mult decât atât, automobilul livrat în schimb va dispune și de un rezervor de combustibil plin! Astfel, clienții se bucură de o flotă din cel puțin 5 modele contra costului de 2,000 dolari. Avantajos, nu?
Afară de aceasta, ambele pachete, evident, includ polițe de asigurare, deservirea tehnică și suport specializat chiar și pe traseu. Compania va analiza rezultatele programului lansat în regim de testare, iar în viitor serviciul va fi lansat și în alte state americane, iar ulterior, de ce nu, și pe teritoriul altor țări. Totodată bavarezii vor veni și cu alte pachete noi, care să includă întreaga gamă de modele BMW.
0
1,707
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!