BMW va lansa noua generație X5 în schimbul versiunii actualizate a prezentului SUV!

BMW testează pe drumurile publice noua generație, a patra la număr (G05), a primului SUV din istoria sa – BMW X5, care se pregătește de lansare în toamna acestui an, în locul versiunii actualizate a prezentei generații cu indexul F15. Modelele capturate de "spionii auto" sunt acoperite doar cu peliculă protectioare și nu inserții masive, astfel încât am putea cerceta nițel designul noii generații.
După cum putem vedea în imagini, noul X5 va dispune de două grile a radiatorului imense, iar blocurile optice față de o formă cu totul deosebită, după exemplul noului X3, deja nu se mai suprapun cu calandrul, precum generația precedentă și în cazul mai multor modele actuale din gama producătorului bavarez. La posterior își fac loc blocuri optice îngustate, inspirate de la noul X4.

Noua generație BMW X5 G05 se bazează pe platforma modulară CLAR, pe care deja sunt construită noua Seria 7, iar grație folosirii pe scară largă a aliajelor în construcția caroseriei, noul SUV va fi mai ușor cu circa 100 kg decât modelul actual, iar asta chiar dacă va crește în dimensiuni.
Sub capota noului X5 își vor face loc motoare pe benzină și unități diesel, de care compania germană nu intenționează să se dezică în viitorul apropiat. Nu vor lipsi nici versiunile hibride, iar pentru toate motorizările va fi oferită în exclusivitate cutia automată cu 8 rapoarte. În lista opționalelor noului model vor fi incluse sistemul de pilot semi-automat, asistentul de parcare, care poate parca automobilul fără prezența șoferului la volan și cheia smart cu display, cu care noile Seria 7 și Seria 5 pot fi puse în mișcare.
0
2,154
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!