Britanicii au creat un Mitsubishi L200 unic pentru spectacolul Fast & Furious Live

Reprezentanţa britanică a companiei Mitsubishi Motors a prezentat o versiune specială absolut unică a pick-up-ului L200, construită special pentru spectacolul Fast & Furious Live, premiera căruia a avut loc la finele lunii ianuarie. În lunile aprilie şi mai spectacolul revine în câteva oraşe a Marii Britanii, după care va pleca într-un turneu mondial, iar de acum acesta va fi însoţit şi de pick-up-ul special.
Specialiştii britanici au lucrat la greu la acest Mitsubishi L200, oferindu-i o carcasă protectoare exterioară unică, jante contrastante de culoare portocalie şi o suspensie spate modificată. Sub capota pick-up-ului s-a situat unitatea turbodiesel de 2.4 litri modificată, cu turbocompresor Garrett şi un alt sistem de admisie, "printat" cu ajutorul imprimantei 3D. La interior îşi fac apariţia scaune sport Corbeau cu carcasă din fibră de carbon.
Spectacolul Fast & Furious Live va fi prezentat în mai multe ţări ale lumii în decurs de 5 ani. Cu o durată de circa 2 ore, spectacolul repetă cele mai captivante scene din toate cele 8 pelicule a serie The Fast & The Furious, în cele mai mici detalii, iar pe scenă sunt prezente replicile celor mai remarcabile automobile din serie.
1
2,146
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!