Cele două autobuze donate de către Primăria Municipiului Bucureşti au ajuns la Chişinău! Află pe ce rută vor circula

Două autobuze de model Mercedes-Benz Citaro donate de către Primăria Municipiului Bucureşti au ajuns la Chişinău. Prezentarea mijloacelor de transport, cu participarea a mai multor oficiali al ambelor ţări, a avut loc astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Autobuzele pot transporta până la 100 persoane fiecare, dispun de sistem de aer condiţionat şi urmează să fie puse în circulaţie începând cu zilele de 2 sau 3 mai. Acestea vor circula pe ruta cu numărul 5 din capitală.
Autobuzele au fost produse în 2006 şi fac parte din categoria transportului ecologic, iar până a aunge în Moldova au trecut revizia tehnică generală la Bucureşti. În prezent autorităţile locale sunt preocupate de perfectarea actelor necesare pentru lansarea acestora în serviciul rutier.

Mijloacele de transport au fost donate de către Primăria Municipiului Bucureşti în urma unui acord de colaborare semnat între fostul primar general al Minicipiului Chişinău interimar Silvia Radu şi primarul general al Municipiului Bucureşti Gabriel Firea.
0
3,098
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!