Coupe-ul de top BMW M2 Competition va debuta la Beijing
11 Aprilie 2018, 13:39
Una dintre cele mai importante premiere la standul BMW de la Salonul Auto de la Beijing se așteaptă a fi versiunea de top a coupe-ului BMW M2 Competition, care a preluat unitatea turboaspirată de la fratele mai mare M4 și vine să uimească cu caracteristici sofisticate.
După o nouă porție de imagini scurse în spațiul web, vedem că noul BMW M2 Competition poate fi diferențiat de versiunile "standard" M2 cu alte bare de protecție și un calandru de culoare neagră. Afară de motor, M2 Competition a preluat și oglinzile retrovizoare laterale de la modelul mai mare M4.
La interior coupe-ul va alinta clienții săi cu alte scaune față sport și volan cu butoanele M1 și M2 integrate, după rețeta modelelor mai mari. Pentru a accentua caracterul monstruos al micuțului coupecei de la BMW au schimbat butonul de culoare neagră standard pe unul de culoare roșie.
Dar nu schimbările în design vor interesa fanii cel mai mult, ci substratul tehnic! Așadar, sub capota BMW M2 Competition își va face loc unitatea de 3.0 litri S55B30T0 cu două turbocompresoare, 6 cilindri în linie, care va livra în cazul coupe-ului compact circa 410 CP (431 CP în cazul M4) și 550 Nm.
Cu acest motor, cuplat la cutia robotizată DCT, noul M2 Competition ar putea atinge 100 km/h în 4.2 secunde, pe când versiunile "standard" M2 execută același exercițiu cu 0.1 secunde mai lent.
Afară de alt motor, BMW M2 Competition va beneficia de o resetare amplă a suspensiei și va primi un sistem de frânare fortificat. Exteriorul M2 Competition va fi condimentat
de jantele din aliaj de 19 inch cu design personalizat, astfel încât versiunea specială să nu poată fi confundată pe străzi cu celelalte versiuni.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,122
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!