Dacia raportează vânzări record în primele 3 luni ale acestui an cu peste 171 mii vehicule comercializate!

Dacia se bucură de succes remarcabil pe piaţa mondială, raportând vânzări de peste 171 mii automobile în primele trei luni ale acestui an, printre care autoturisme şi vehicule comerciale uşoare.
Conform raportului oficial, producătorul din Mioveni a reuşit să comercializeze 171,577 vehicule la nivel global de la începutul acestui an, înregistrând o creştere de 13.8% comparativ cu aceeaşi perioadă al anului trecut. Dintre acestea 160,825 unităţi comercializate sunt autoturisme (+14.3% comparativ cu aceeaşi perioadă al anului trecut), iar alte 10,752 unităţi vândute sunt vehiculele comerciale uşoare (+5.6% comparativ cu aceeaşi perioadă al anului trecut).
Acesta este un nou record absolut pentru Dacia în întreaga sa istorie pentru un trimestru. Cel mai mare succes producătorul din Mioveni l-a înregistrat în Europa – cea mai mare piaţă de desfacere pentru Dacia, unde a reuşit să comercializeze circa 127 mii automobile (dintre care 7,707 automobile vândute în România), înregistrând o creştere cu 16.4%.
Anul trecut a fost unul record pentru producătorul din România, acesta reuşind să comercializeze circa 655 mii automobile la nivel global, iar primele 3 luni ale acestui an sugerează că 2018 va finaliza cu noi rezultate frumoase pentru Dacia.
0
2,173
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!