De astăzi începe reparația drumurilor în capitală!

De astăzi, 2 aprilie, încep lucrările de raparație a drumurilor în capitală! Proiectul prevede reparația secțiunilor avariate a drumurilor care necesită intervenție urgentă, lucrările vor continua timp de 2 luni, până luna iunie al acestui an, iar ulterior vor demara lucrările de reparație capitală a unor străzi, inclusiv și a zonelor pietonale.

Conform declarațiilor actualului primar general interimar al municipiului Chișinău, Silviei Radu, pentru reparația drumurilor în 2018 din bugetul local au fost alocate 125 milioane lei, prevăzute pentru reparația secțiunilor de drum avariate grav, care necesită o intervenție urgentă, cât și a zonelor asfaltate din curțile blocurilor municipale, dar și reparațiile capitale din vara acestui an.
Silvia Radu a asigurat, în cadrul unei conferințe de presă, că în acest an se vor efectua lucrări calitative de plombare a gropilor și "nu se va mai arunca rumeguș, așa cum se proceda până acum". Primarul general interimar a mai adăugat, că cei responsabili pentru asigurarea calității reparațiilor vor răspunde cu funcțiile ocupate în cazul în care se va dovedi că "s-a lucrat de mântuială", iar calitatea lucrărilor va fi monitorizată de experți externi.
În final, Silvia Radu a declarat că reparația din acest an trebuie va trebui să fie una suficient de rezistentă, pentru ca anul viitor să nu mai fie necesară o intervenție urgentă de reparație în zonele reparate în acest an, pentru ca primăria să se poată axa ulterior strict pe reparații capitale a străzilor.

Odată cu începutul lucrărilor de reparație, mai multe străzi din capitală vor fi închise pentru efectuarea lucrărilor, iar poliția va asigura redirecționarea traficului rutier pe străzile adiacente.
0
1,958
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!