Disponibil şi în Moldova: Ford EcoSport facelift, asamblat în România
26 Aprilie 2018, 15:55
Odată cu împrospătarea de mijloc de carieră a SUV-ului EcoSport, Ford a inaugurat şi producţia modelului la uzina sa din Craiova, România. De ce e atât de important locul producerii?
Atunci când testam pentru prima dată Ford EcoSport, la apariţia modelului, avusesem de-a face cu exemplare asamblate în India. Modelul ne plăcuse foarte mult la ţinuta de drum şi la
filosofia sa, dar existau probleme majore la calitatea interiorului, raportată la preţul său. Încă de pe atunci ne exprimasem speranţa că cei de la Ford fie vor reduce semnificativ
preţul modelului, fie vor da startul producţiei la uzina ultra-modernă din Craiova, sporind astfel esenţial calitatea interiorului.

Acum, acest lucru s-a întâmplat. Habitaclul noului EcoSport emană calitate adevărată, consistentă, la
nivelul celorlalte modele actuale Ford din Uniunea Europeană. Şi, în sfârşit, versiunea facelift a lui Ford EcoSport, produsă la Craiova, a ajuns şi în Moldova.

Preţul de start a rămas aproape neschimbat, pornind de la 15,980 euro.
Însă acum, pentru aceştia bani, primiţi un SUV cu mult mai multă consistenţă, care mai e şi distractiv în condus, dar şi foarte capabil în offroad, datorită gărzii la sol mari şi a geometriei sale.

Aşadar, daţi fuga în showroom-ul Ford Moldova, de pe str. Petricani 17,
din capitală şi faceţi cunoştinţă pe viu cu noul Ford EcoSport! S-ar putea să vă placă într-atât de mult, încât să aveţi un nou model preferat în rândul SUV-urilor ultra-compacte!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
2,729
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!