Ford a prezentat noul Focus în dotarea incipientă Trend

Premiera noii, celei de-a patra generație Ford Focus, a avut loc acum trei zile. Americanii au prezentat noul model în 4 versiuni de caroserie: hatchback, Active cu capacități sporite pe drumuri avariate, break și sedan, destinat în mare parte pieței chineze. Toate aceste versiuni au fost prezentate tradițional în dotările de top, iar acum cei de la Ford au dezvăluit noul Focus în dotarea incipientă Trend în caroserie hatchback.
În cea mai accesibilă dotarea Focus poate fi echipat doar cu benzinarul turboaspirat EcoBoost de 1.0 litri cu 85 CP la activ, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Chiar și așa, nivelul de echipare nu este unul spartanic și include echipamentul de primă necesitate, ba cu surplus. Versiunea entry-level Trend include, astfel, sistem de aer condiționat, geamuri acționate electric pe toate portierele, sistem audio cu un ecran de mici dimensiuni și conexiune Bluetooth. Afară de aceasta, în conformitate cu legislația europeană, Ford Focus Trend beneficiază de minimumul necesar de sisteme de siguranță activă și pasivă.
Designul exterior nu suferă limitări exagerate din cauza prețului accesibil, fiind lipsit doar de inserții cromate, faruri anti-ceață în bara de protecție față, iar blocurile optice sunt echipate cu becuri halogen. Lipsesc și jantele din aliaj, însă cele standard din fier sunt de 16 inch.

Prețul de start pentru Ford Focus Trend fără opționale în Germania constituie 18.7 mii euro, pe când hatchback-ul în dotarea de top Vignale are un preț de minim 25.2 mii euro. O diferență nu prea mare? Ei bine, aflați că hatchback-ul în dotarea de top cu toate opționalele incluse poate atinge un preț de aproape 40 mii euro în Germania.
Totodată, printre opționalele disponibile pentru versiunea de bază Trend sunt disponibile jantele din aliaj la un preț de 750 euro, sistem de climatizare automat contra costului de 300 euro și blocuri optice față de tip LED pentru suma de 1,150 euro.
2
2,657
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!