Honda va lansa pe piaţă un crossover electric până la finele acestui an

În luna septembrie al anului trecut Honda prezenta la Frankfurt compacta electrică Urban EV cu promisiunea de a lansa varianta de serie a acestuia pe piaţa europeană nu mai târziu de anul 2019. Acel concept prezenta în sine un hatchback de dimensiuni compacte, iar astăzi la Beijing niponii prezintă conceptul unui crossover compact cu propulsie electrică, care va fi lansat pe piaţa chineză până la finele acestui an!
Conceptul a primit denumirea Everus EV şi pare a fi un Honda HR-V niţel restilizat, pentru a căpăta trăsături distinctive vehiculelor electrice, dictate de tendinţele de design la nivel mondial. Printre elementele noi se enumeră barele de protecţie, lipsa gurilor de aer la partea frontală şi blocurile optice faţă noi, cu un alt desen al luminilor LED.
Niponii au evitat să dezvăluie datele tehnice a conceptului, dar a relatat că viitorul model de serie bazat pe acesta va fi antrenat în reţeaua de car-sharing Reachstar pe piaţa chineză. Conceptul a fost dezvoltat în comun de companiile Honda Motor China Technology şi GAC Honda Automobile, iar până la finele acestui an niponii vor începe vânzările crossover-ului electric de serie. Per total, până în 2025 Honda intenţionează să lanseze peste 20 modele electrificate, printre care şi cu propulsie hibridă, la nivel global.
0
1,923
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!