Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hyundai înregistrează succese remarcabile pe piață cu hatchback-ul de performanță i30 N!

13 Aprilie 2018 - 08:42
Denis Godorozea
Noul hatchback de performanță Hyundai i30 N cunoaște un succes mult peste așteptările producătorului pe piață la nivel mondial. Astfel, de la startul vânzărilor și până la finele lunii februarie i30 N a fost vândut în Europa la un număr de 1,741 exemplare, ceea ce este de 2.5 ori mai mult decât se planifica din start, iar cea mai mare parte din modelele comercializate (981 exemplare) au fost cumpărate de germani.
Lansat în prima ediție First Edition de 100 exemplare, hatchback-ul performant a fost răscumpărat de clienții germani timp de 48 ore. Iar succesul modelului nu este unul local: vânzările modelului în Australia au început la începutul lunii martie. În această țară Hyundai a planificat vânzări de circa 500 exemplare pentru întreg anul 2018, însă până în prezent despre intenția de a achiziționa un Hyundai i30 N în Australia au declarat aproape 2,500 clienți australieni!
De menționat, că succesul modelului este unul natural și nu unul cauzat de prețuri simțitor mai joase față de concurenți. De exemplu, în Germania Hyundai i30 N fără opționale are un preț de 29,700 euro, pe când rivalul principal Volkswagen Golf GTI poate fi cumpărat contra prețului de 31,325 euro (varianta cu 5 uși). Diferență nesemnificativă, deci.
În varianta de bază Hyundai i30 N livrează 250 CP, iar cu pachetul Performance puterea crește până la 275 CP. Pachetul mai include un diferențial blocat electronic, jante de 19 inch și sistem de frânare cu discuri cu un diametru mărit. Prețul pentru un asemenea model depășește nițel suma de 32 mii euro.

Succesul remarcabil al noului model a inspirat producătorul sud-coreean. Astfel, pe lângă modelele de performanță planificate anterior (Veloster N și i30 N Fastback), cei de la Hyundai au început dezvoltarea versiunilor N pentru SUV-urile Tucson și Kona.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter