Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Jaguar lansează versiunea cu condimente sportive 300 Sport pentru sedanurile XE și XF

Jaguar oferă un nou nivel de dotări pentru sedanurile XE și XF, condimentat cu elemente sportive, perfect pentru clienții ce optează pentru un design dinamic la preț mai accesibil decât versiunile sport de top. Noua dotare include elemente aerodinamice exterioare și echipament mai bogat la interior.
Principalele diferențe între noile versiuni cu cele disponibile până acum pot fi observate la designul exterior al sedanurilor. Acestea beneficiază de bare de protecție față noi cu incizii de aer mai mari, dar și o altă bară de protecție spate cu două guri a sistemului de evacuare integrate. Pe caroserie își fac apariția elemente contrastante de culoare gri, cum ar fi capacele oglinzilor retrovizoare, inserția pe bara de protecție spate și spoilerul pe capacul portbagajului. Despre apartenența sedanurilor la ediția mai spicială sugerează siglele "300 Sport" de pe calandru și capacul portbagajului, dar și inscripții speciale pe etriere. Echiparea 300 Sport prevede jante de 19 și 20 inch și câteva nuanțe speciale de caroserie.
Interiorul noii versiuni se bazează pe dotările bogate a sedanurilor și include tapiserie din piele cu cusături contrastante de culoare galbenă. Clienții se vor bucura de sistemul multimedia TouchPro cu ecran tactil de 10 inch. Printre alte răsfățări standard pentru noua versiune se enumeră pedalele cu inserții din aluminiu și oglinda retrovizoare intrioară cu funcție de autoumbrire.
Sub capota Jaguar XE 300 Sport și XF 300 Sport își face loc unitatea turboaspirată de 2.0 litri cu 300 CP și 400 Nm, cuplată la cutia automată cu 8 rapoarte. Cu acest motor XE poate accelera până la 100 km/h în 5.7 secunde, pe când sedanul mai mare XF va avea nevoie de 5.9 secunde pentru executarea aceluiași exercițiu.
Apariția noului nivel de dotare concomitent pentru ambele sedanuri sugerează că ulterior de un astfel nivel de achipare ar putea beneficia și alte modele din gama producătorului britanic, care se vor situa perfect între versiunilor standard și cele sport de top.
0
445
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!