Mai lung şi cu 7 locuri: noul Lexus RX L!

Lexus şi-a surprins astăzi fanii prin anunţarea unei versiuni alungite a SUV-urlui RX, care va putea adăposti până la 7 ocupanţi la bord.
Astfel, noul Lexus RX L este cu 11 cm mai lung decât RX-ul obişnuit, iar litera L sugerează ampatamentul mărit ca în cazul limuzinelor premium. Însă, niponii evită să dea datele ampatamentului, iar vizual el pare să fi rămas nemodificat, toţi cei 11 cm în plus mergând în zona din spatele punţii faţă.
Aici designerii au muncit cu multă străduinţă pentru a-i păstra profilul vizual de coupe al modelului, dar în acelaşi timp pentru a spori la maxim spaţiul disponibil pe înălţime pentru ocupanţii celui de-al treilea rând de scaune. Aceste scaune sunt tapisate cu aceeaşi calitate a pielii şi se declară potrivite nu doar pentru copii, dar şi pentru adulţi.
Prin noua lansare, Lexus subliniază că a ales o cale diferită de cea a concurenţilor săi, şi anume să creeze o nouă caroserie pentru acest model, în loc să adauge pur şi simplu un rând de scaune pe modelul deja existent.
0
2,591
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!