Mercedes-Benz ar putea lansa un model cu 7 locuri pe baza noii generații A-Class

Mercedes-Benz ar putea lansa în următorii 2-3 ani un model compact cu 7 locuri pe baza noii generații A-Class. Declarația aparține șefului departamentului marketing a mărcii germane Britta Seeger, care a confirmat pentru Automotive News că noua generație A-Class va avea un număr și mai mare de modele derivate de la hatchback-ul compact, decât generația precedentă.
Totodată, Seeger nu a specificat, în ce caroserie va fi construit viitorul model compact cu 7 locuri, SUV sau monovolum, însă a declarat că apariția unui astfel de model este necesară pentru a satisface cererea clienților pieței chineze, spre care noul model va fi orientat în primul rând.
Astfel, viitorul model va avea la bază platforma MFA, pe care a debutat noul A-Class. Per total, pe această platformă se vor lansa în viitorul apropiat circa 7 modele noi, printre care succesorul actualului monovolum B-Class, care ar putea fi substituit în totalitate de viitorul SUV compact Mercedes-Benz GLB. Tot pe această platformă vor fi construite viitoarele generații CLA și GLA.
În același interviu Britta Seeger a adăugat că viitoarele modele compacte Mercedes-Benz vor avea propulsie hibridă, electrică, dar nu vor fi lipsite nici de motorizări diesel.
0
1,842
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!