Mitsubishi a transformat Pajero Sport într-un offroader utilitar

La expoziţia vehiculelor comerciale din Marea Britanie a avut loc prezentarea versiunii utilitare a offroader-ului Mitsubishi Shogun Sport, cunoscut pe alte pieţe cu denumirea Pajero Sport. Utilitara este propulsată de un motor turbodiesel şi dispune de tracţiunea integrală Super Select II.
După reţeta automobilelor clasei utilitare, Mitsubishi Shogun Sport Commercial a fost lipsit de bancheta din spate şi dispune de un pavaj plat în portbagaj, volumul căruia măsoară acum 1,500 litri. Locul sticlelor posterioare a fost preluat de capace din plastic, însă portierele spate au rămas complet funcţionale şi facilitează încărcarea mărfurilor de dimensiuni mai mari. Totodată compartimentul de încărcare nu este separat cumva de locurile pasagerilor faţă.
Nivelul de dotare al versiunii utilitare Mitsubishi Shogun Sport este de-a dreptul generos, exagerat de generos, zicem noi. Astfel, bazat pe versiunea de top a SUV-ului standard, în varianta incipientă cei de la interiorul utilitarei vor fi răsfăţaţi cu tapiserie din piele, încălzire şi reglare electrică a scaunelor, sistem de climatizare automat, sistem audio cu amplificator de 510 W, precum şi sistem multimedia cu conexiuni Apple CarPlay şi Android Auto. Printre sistemele de asistenţă şi siguranţă activă se enumeră un cruise-control adaptiv, camere de luat vederi la 360 grade, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe şi sistemul de prevenire a impacturilor.
Mitsubishi Shogun Sport Commercial va fi propulsat exclusiv de unitatea turbodiesel de 2.4 litri cu 183 CP, ce se cuplează doar la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punţi prin intermediul sistemului avansat Super Select II. Utilitara este capabilă să tracteze greutăţi de până la 3,100 kg.

Offroader-ul utilitar va fi disponibil doar pe piaţa Regatului Unit, iar preţurile vor fi anunţate mai aproape de lansare.
0
2,886
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!