Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Moldova: Programările urgente pentru examenele pentru obţinerea permisului de conducere se vor face doar online

20 Aprilie 2018 - 12:27
Denis Godorozea
În atenţia candidaţilor la susţinerea probelor teoretice şi practice pentru obţinerea permisului de conducere: începând cu ziua de astăzi, 20 aprilie 2018, programarea pentru susţinerea urgentă a examenelor va fi făcută doar online! Decizia a fost luată de directorul Agenţiei Servicii Publice (ASP) Sergiu Railean.

Astfel, candidaţii se vor putea programa pentru susţinerea probelor teoretice şi practice prin intermediul site-urilor www.programari.registru.md sau prin pagina oficială a ASP www.asp.gov.md. Totodată, perioada maximă de programare urgentă nu poate depăşi termenul de 3 zile. Preţul noului serviciu constituie 300 lei.
În acelaşi timp, doritorii pot opta pentru o programare prealabilă gratuit prin telefon, online sau direct la subdiviziunea teritorială Registru de calificare a conducătorilor auto.

Amintim, că la susţinerea probei practice sunt admise doar persoanele care au susţinut cu succes proba teoretică. Persoanele care au picat examenul teoretic pot aplica repetat doar peste 5 zile calendaristice, în timp ce cei care au picat examenul practic pot aplica repetat peste 10 zile după încercarea eşuată. Din 13 aprilie curent valabilitatea calificativului "admis" la proba teoretică este valabil timp de maxim 1 an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter