Nissan Navara AT32 Arctic Trucks - off-roader-ul antrenat pentru cele mai avariate drumuri

La expoziţia transporturilor comerciale din Regatul Unit Nissan a prezentat versiunea specială a pick-up-ului Navara, dezvoltată în comun cu specialiştii Arctic Trucks. Modelul a primit denumirea Navara AT32 Arctic Trucks şi vine cu modificări substanţiale pentru cucerirea celor mai avariate drumuri.
Pentru a putea face faţă provocărilor, tunerii britanici au mărit garda la sol a pick-up-ului cu 60 mm, 20 dintre care se datorează modificărilor la suspensie, şi alţi 40 mm sunt oferiţi de anvelopele speciale de 32 inch, "încălţate" pe jantele de 17 inch. Clienţii nu vor avea să-şi facă griji de partea inferioară a off-roader-ului său, dat fiind faptul că britanicii sau asigurat cu scuturi de protecţie metalice motorul, transmisia şi rezervorul de combustibil.
Pentru cucerirea vadurilor de apă ediţia specială Navara este dotată cu o tobă a sistemului de admisie instalată pe aripa şi montantul faţă din dreapta, disponibil opţional. În lista opţiunilor mai este inclus un diferenţial faţă blocabil. Unghiul de atac al versiunii modificate a fost mărit până la 35 grade (comparativ cu cele 30.4 grade la modelul standard), pe când unghiul de degajare s-a majorat până la 24 grade (comparativ cu cele 22.2 grade la modelul standard).
La exterior Nissan Navara AT32 modificat de Arctic Trucks beneficiază de extensii din plastic ne vopsit pe aripi şi praguri laterale nevopsite.
Achiziţionând acest Nissan Navara modificat, clienţii vor beneficia de garanţia oferită de 160 mii kilometri oferită de producător. Compania Arctic Trucks este cunoscută în întreaga Europa pentru seturile de modificări a SUV-urilor şi pick-up-urilor, însă de Nissan Navara AT32 trecut prin mâinile britanicilor se vor bucura doar cumpărătorii din Regatul Unit.
0
2,291
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!