Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noua generație Lexus ES va fi dezvăluită la Beijing în această lună

Noua generație Lexus ES va fi dezvăluită în premieră la Salonul Auto de la Beijing. Sedanul va prelua de la modelele Toyota Prius, Camry și Avalon platforma TNGA, pe care, mai nou, se bazează și noul SUV RAV4. Premiera va avea loc în China, piața devenită prioritară pentru ES, unde în primele luni al acestui an au fost comercializate cele mai multe exemplare a sedanului – 5,764, contra celor 2,640 modele comercializate în SUA, care recent a fost piața de primă importanță pentru ES.
Noul Lexus ES va avea un design exterior inspirat de la nava amiral LS, va crește în dimensiuni, mărindu-și ampatamentul cu circa 50 mm. Echipările de bază vor include o sumedenie de sisteme de infotainment și siguranță activă, printre care cel de frânare automatizată cu detectarea pietonilor, cruise-control adaptiv, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe, marcajului și indicatoarelor rutiere.
Oficialii nu au dezvăluit informații referitoare la propulsoarele noului ES, însă cel mai probabil acestea vor fi preluate de la noua generație Camry și vor include unitățile aspirate natural de 2.0 (169 CP) și 2.5 litri (205 CP), benzinarul de top V6 de 3.5 litri cu 305 CP la activ și o versiune hibridă, ce combină un motor electric cu benzinarul de 2.5 litri și livrează în tandem 211 CP.
0
743
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!