Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Opel Astra se pregătește de facelift

Opel Astra a pășit pe piață cu cea de-a cincea generație în 2015. Modelul a fost apreciat de către analiticii auto, care i-au și acordat titlul Automobilul Anului în Europa în 2016, dar și de către iubitorii auto, care pe piața europeană au optat masiv pentru Astra odată cu apariția noii generații.
În 2017, însă, lucrurile au adus schimbări pentru modelul german, care a cunoscut o scădere a vânzărilor de 14% comparativ cu 2016, fiind comercializat într-un număr de 216 mii exemplare, rezultat deloc rău, de altfel. Aceasta ar însemna că a venit timpul pentru un facelift de mijloc de carieră, la care germanii lucrează activ acum.
Versiunea actualizată Astra va suferi o schimbare a designului exterior frontal, beneficiind de un calandru și bară de protecție față nouă, asemănătoare celor de pe nava amiral Insignia. Totodată, facelift-ul nu va aduce schimbări majore a substratului tehnic – acestea vor avea loc odată cu schimbul de generații, când Astra, cel mai probabil, va trece pe platforma tehnică și propulsoarelor grupului PSA.
Pe lângă modificările exterioare, Opel Astra facelift va aduce echipament nou, printre care sisteme de siguranță activă și posibilități noi a sistemului de infotainment IntelliLink, opțiuni noi pentru tapițeria și inserțiile interioare.
0
643
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!