Pogea Racing stoarce o putere dublă din Alfa Romeo 4C cu proiectul Nemesis

Atelierul german Pogea Racing a transformat coupe-ul Alfa Romeo 4C într-un adevărat sportcar! Germanii au modificat coupe-ul standard, echipat cu un benzinar de 1.75 litri cu 4 cilindri în linie, oferindu-i un surplus uimitor de putere, dar şi un kit aerodinamic exterior spectaculos.
La exterior coupe-urile modificate vor primi un kit aerodinamic mai agresiv din fibră de carbon, cu multiple incizii de aer pe toată suprafaţa caroseriei. La posterior îşi face apariţia un spoiler de dimensiuni mari, şi o bară de protecţie cu difuzor integrat în mijlocul căreia sunt situate cele două guri a sistemului de evacuare. Coupe-ul modificat va veni echipat cu jante originale de 18 şi 19 inch, pentru puntea faţă şi, respectiv, pentru puntea spate.

Tunerii nu au neglijat nici habitaclul coupe-ului – acesta a fost înnobilat cu tapiserie din piele şi inserţii din fibră de carbon, iar bordul este acoperit cu Alcantara în nuanţe contrastante de negru şi roşu.
Pentru a stoarce performanţe maxime din motorul standard, germanii au mărit capacitatea cilindrică a acestuia de la 1.75 litri la 1.95 litri, dotându-l cu un turbocompresor nou, iar sistemele de evacuare şi cel de admisie au fost supuse unor modificări substanţiale. Drept rezultat, Alfa Romeo 4C Nemesis dezvoltă o putere spectaculoasă de 477 CP şi 535 Nm, pe când modelul standard livrează doar 240 CP şi 350 Nm. Pentru a face faţă cuplului mărit, specialiştii germani au modificat şi cutia robotizată cu 6 trepte.
În urma modificărilor Alfa Romeo 4C Nemesis este mai rapid decât modelul standard cu 0.9 secunde, accelerând până la 100 km/h în 3.6 secunde, viteza maximă fiind majorată de la 258 la 308 km/h – rezultate demne de un super-car!
Pogea Racing nu au dezvăluit preţul coupe-ului modificat, dar au anunţat că în total vor produce doar cinci exemplare Nemesis, unul dintre care a fost deja achiziţionat de un locuitor al Australiei.
0
2,308
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!